Sport

Odbojkaši u padu forme

Ekipa Indjije je savladala Mladi radnik sa 3:0 u setovima.

Požarevljani su doduše bolje krenuli, vodili su sa 16:14, ali je Inđija reagovala i na vreme preokrenula (21:19). U završnici mladi tim Saše Joksimovića osvojio je još samo jedan poen – 25:20. Sličan razvoj situacije i u naredna dva perioda. U drugom Mladi radnik je vodio sa 16:15, a Inđija je potom preokrenula (21:20) i opet privela set u svoju korist – 25:21. U trećem su Požarevljani vodili sa 8:2, imali su i 16:14, ali su tada posustali.

Inđija je, uz podršku rezervista, pre svih Tome Micića, i treći put preokrenula! Brzo su Sremci poveli sa 21:19, a potom uspeli i da uspešno finiširaju – 25:23. U pobedničkom timu sjajni su bili Škrbić sa 15 i Crnjanski sa 12 poena. Sa druge strane, bolji od ostalih bio je Kočanović sa 14 poena.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend