Sport

Odbojkaški počeli novu godinu pobedom

U prvoj utakmici u 2019. godini odbojkaši Mladog radnika odigrali su u Valjevu gde su se sastali sa ekipom VA 014 Bauwesen.

Požarevljani su u Valjevu odgirali jednu dobru utakmicu i sa 3:0 (22:25, 18:25 i 17:25) u setovima savladali domaću ekipu.Najefikasniji u ekipu Mladog radnika bio je Boris Buša koji je postigao 16 poena, dok je u ekipi iz Valjeva 10 poena postigao Saša Popović.

Ovom pobedom ekipa Mladog radnika se vratila na treće mesto na tabeli. U sledećem kolu u Požarevcu će ugostiti ekipu Spartaka iz Ljiga.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend