Sport

Odlasci iz uprave Fudbalskog kluba Železničar

Trbulentno je ovih dana u Fudbalskom klubu Železničar. U toku je priprema skupštine kluba gde će se odlučiti o novoj upravi Železničara. Povodom ovakve situacije u klubu saopštenjem za javnost obratio nam se V.D. direktora kluba Miroslav Bošković.

Ovo saopštenje prenosimo u celosti:

Na osnovu odluke UO FK Zelezničar od dana 30.12.2018.godine postavljen sam za direktora kluba do 29.juna 2019. Pošto mi je mandat istekao, obaveštavam fudbalsku javnost da nisam više u sistemu rukovodjenja kluba.

Imajući u vidu da ide izborna skupština, molim sve kojima je plava boja u srcu, a posebno delegate skupštine da ne daju podršku ljudima koji su od 2015.godine do prošle godine svojim neznanjem urušavali klub, nego da daju glas onima koji su ga u zadnjoj godini podigli klub organizaciono, infrastrukturalno, igrački i rezultatski što je svima koji prate klub dobro poznato. Posebno ističem formiranje mladjih selekcija (4 selekcije) od kojih je pionirska zauzela prvo mesto u Braničevskoj okružnoj ligi i plasirala se u viši rang takmičenja što Železničar dugo nije imao. Pozivam sve koji vole našeg „Želju“, popularnog „ekspresa“ sa stadiona „Iza ložionice“ da učine sve da rukovođenje kluba daju u ruke onima koji znaju i imaju energije da klub vrate na stare staze slave kakve i zasluzije klub sa 73 godine istorije.“

S poštovanjem,

Miroslav Bošković Bole

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend