Sport

Odobjkaši Mladog radnika sa pripremama počinju 5. avgusta

Odbojkaši klub Mladi radnik će sa pripremama za novu Superligašku i evropsku sezonu početi 5. avgusta.

Odbojkaši Mladog radnika su prošle sezone odigrali dobro i osvajanjem četvrtog mesta izborili šansu da se takmiče u evropi i ove godine. Požarevljani su svojim plasmanom izborili takmičenje u Balkanskom kupu.

Kako je za nedeljnik „Reč Naroda“ rekao Milan Đuričić, trener Mladog radnika za tim su potpisali Gavra Mudrinski koji je došao iz Spartaka iz Ljiga. Iz Crvene zvezde u Požarevac se vratio primač Saša Petrović i klub je dodatno pojačao Ivan Zicer, reprezentativac Crne Gore. On je u Mladi radnik došao iz ekipe Budvanske revijere. Kako je Đuričić dodao u klub se vratio i Saša Popoviš iz valjevske ekipe VA 014.

Podsetimo da nova sezona u Super odbojkoškog ligi Srbije počinje početkom oktobra.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend