Sport

OK Mladi radnik: Na pobedu protiv Jedinstva

U Okviru 7. kola mini lige Super odbojkaške lige Srbije ekipa Mladog radnika će u Požarevcu ugostiti tim Jedinstva iz Stare Pazove.

Posle 5 vezanih poraza ekipa Mladog radnika tražiće šansu kako bi uspela da prekine ovaj negativni niz. Boris Buša igrač Požarevljana kaže da su u prethodnim kolima odigrali teške utakmice i očekuju da će ekipa uspeti da se revanšira ekipi Jedinstva.

„Utakmica sa Pazovom je bitna, u slučaju pobede imaćemo dve. Iskusna su ekipa i kod nas znamo igrati protiv njih, ali oba puta kod njih nismo se proslavili. Nadamo se pobedi“, naglašava Boris Buša.

Zbog serije poraza cilj Mladog radnika je 4 mesto i plasman u polufinale Play off-a kao i da pokušaju i ove godine izlazak u Evropu. Podsetimo ekipa Mladog radnika je prošle sezone posle regularnog dela prvenstva zauzela 5. mesto što im je omogućilo da se takmiče u Evropi, tačnije u Balkanskom kupu.

Utakmica protiv Jedinstva iz Stare Pazove odigraće se u subotu 16. marta od 19 časova u Hali sportova u Požarevcu. Ulaz će biti slobodan.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend