Sport

Otvorena košarkaška radionica „Košarka za sve“

Na košarkaškim terenima u domu učenika Poljoprivredne škole na Tulbi otvorena je košarkaška radionica „Košarka za sve – Košarkaško leto 2018.“

Ana Miljanić, član gradskog veća zadužen za sporta da se ova radionica održava drugu godinu za redom.

„Ove godine će grad Požarevac konkretno podržati ovu košarkašku priču sa određenim sredstvima, jer želimo da što više dece jedan od naših najtrofenijih sportova. Grad Požarevac će podržati ovekve priče u bilo kom sportu, ali izuzetno smo ponosni na ovaj kamp jer će svako dete koje želi da trenira košarku moći besplatno celo leto da se bavi ovim sportom.“  naglasila je Ana Miljanić.

Darko Milojević, predsednik Košarkaškog kluba Požarevac napomenuo je da se košarkaška radionica „Košarkaško leto“ održava na terenima doma učenika na Tulbi, gde se nekada održava trenažni centar Košarkaškog saveza Srbije.

„Uz podršku lokalne samouprave, Poljoprivredne škole i Kulturno sportskog centra Požarevac kamp će biti otvoren za svu decu koja žele da se bave ovim sportom.“  rekao je Milojević.

Košarkaška radionica „Košarka za sve – Košarkaško leto 2018.“ održavaće se svakog dana. Trenizi će biti podeljeni po uzrastima i održavaće se tokom celog dana.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend