Sport

Partizanu titula u Požarevcu

U Sportskom centru Požarevac održano je Državno prvenstvo za dečake rođene 2002 godine i mlađe. Na turniru nastupilo je 12 ekipa koje su bile podeljene u 4 grupe po 3 tima.

Turnir je svečano otvoren u petak 7. juna. Posle odigranih utakmica po grupama prvoplasirane ekipe su se plasirale u polufinale turnira dok su ostale ekipe igrale doigravanje od 5 do 12 mesta.

U polufianlu sastale su se ekipe Vojvodine i Vrbasa i Partizana i Crvenke. U finalu turnira sastale su se ekipe Partizana i Vojvodine i posle neizvesne utakmice Partizan je savladao Vojvodinu 17:16 i time osvojila Državnu titulu u kategoriji M16. Treće mesto osvojila je ekipa Vrbasa koja je savladala tim Crvenke sa 28:17. Grad Požarevac predstavljala je ekipa Rudara iz Kostolca koja je zauzela 9 mesto pošto je u doigravanju savladala tim Lavova iz Bačke Palanke sa 25:23.

Medalje i pehare za drugo i treće mesto uručili su Zlatan Kostić, predsednik Sportskog saveza Požarevac i Nenad Mitić, V.D. direktor Sportskog centra Požarevac. Medalje za osvajača titule uručili su predstavnici Rukometnog saveza Braničevskog okruga dok je pehar uručio direktor takmičenja mladjih kategorija Rukometnog saveza Srbije Aleksandar Petrović. Za igrača turnira proglašen je Ignjat Nešić iz ekipa Partizana.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend