Sport

„Pastuvi“ napadaju „Kelte“

Na Gradskom stadionu u Požarevcu danas će se odigrati utakmica 3. kola Druge lige u Američkom fudbalu na kojoj će se sastati domaći Požarevac „Pastuvi“ i ekipa Somobor „Celtisa“.

Požarevljani nemaju dobar start. Ubeležili su dva poraza, od vrlo nezgodnih i favorizovanih Wild Dogsa i Knightsa, ali isto tako važno je pomena da će sada prvi put biti u sezoni biti domaćini. To im daje šanse da poprave dosadašnji skor, o čemu je govorio i glavni trener Pastuva Dragan Filipović.

„Pošto nam je ovo prva utakmica pred svojim navijačima, očekujem dosta bolju igru i u odbrani i u napadu. Očekujemo i da iznenadimo Sombor i pobedimo. Prošlu utakmicu protiv Kleka igrali smo bez pet prvotimaca, neki igrači su se sada oporavili… Izaći ćemo sigurno u jačem sastavu nego prošlu utakmicu“ otkrio je Filipović.

Somborci su, pak, ostvarili polovičan učinak, i nakon uvodne tesne pobede i poraza od Ratnika, zna se da im je odbrana jača strana. Po dosada prikazanom, sva je prilika da će i s Pastuvima to pre svega biti okršaj defanzivaca i jedne i druge ekipe.

Meč između Pastuva i Celtisa zakazan je za 16.15 na Gradskom stadionu u Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend