Sport

„Pastuvi“ poraženi u play off-u

U prvom polufinalnom meču plejofa Druge lige Srbije, Banat Bulls su na Gradskom stadionu u Vršcu savladali gostujuće Pastuve iz Požarevca rezultatom 31:2.

Bikovi su Pastuve otvorili u prvoj četvrtini, kada je posle dugog drajva QB Mladen Zlatić pronašao Uroša Kukolja za 7 jardi i rezultat 6:0.

Na početku druge četvrtine, Pastuvi su postigli jedine poene, kada je odbrana dobro reagovala u end zoni Bullsa i donela poene svom timu sejftijem (6:2).

Međutim, to nije poremetilo Zlatića i do poluvremena on je bacio dugačak TD pas za Ivana Trninića od 25 jardi, posle kojeg je Marko Todorović pogodio PAT i rezultat na poluvremenu je bio 13:2.

U drugom poluvremenu, Banat je logično prevashodno napadao trčanjem pošto su imali prednost. U trećoj četvrtini, RB Nemanja Erečković završio je dugačak drive tačdaunom za 4 jarde (19:2), a u poslednoj deonici pojačanje iz Rumunije George Čereji pobegao je odbrani Pastuvi i istrčao TD za 25 jardi (25:2).

Ni odbrana Bullsa nije ostala dužna. Đorđe Janjić pokupio je jedan fumble u end zoni i postavio konačnih 31:2.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend