Sport

Pastuvi sa pojačanjima ka višem rangu

Požarevački Pastuvi su se pred početak nove sezone pojačali sa pet novih igrača.

Povratnik u klub je Dušan Marković koji predhodnu sezonu igrao u Vukovima iz Beograda. Inače on je sa Beogradskim timom prošle godine osvojio  prvenstvo Srbije. Marković igra na mestu hvatača. 

Takodje u klub se  vratio iz Izraela AJ Brown, koji je prošle sezone u Pastuvima bio najbolji igrač napada. Novo lice u klubu iz Požarevca je Etuale Feo koji igra na pozicijama u ofazivnoj i defazivnoj liniji. Feo je ovo prvi nastup u našoj zemlji, pošto je mahom nastupao po Američkim koledžima. Najviše uspeha imao je Butte koledžu gde je sa timom sa ovog univerziteta postao šampion države.

U klub su došla i dva igrača iz ekipe Bora Golden Bears. Privi igrač je Miodrag Kocić koji igra na poziciji hvatača, dok je drugi igrač Nemanja Ćvorović koji igra u ofanzivnoj liniji. Inače Nemanja je i juniorski reprezentativac Srbije.

Trener Pastuva Nebojša Kartalija je izjavio da ove godine klub će svoje utakmice igrati u Sportskom centru Pressing, bivši Centar INON, u ulici Bože Dimitrijevića. Kartalija je napomenuo da klub nema svoje prostorije i zahvalio se Sportskom centru Požarevac, što su im dozvolili da koriste teren pored hale za svoje treninge. Ipak trener Požarevljana pored svih problema, veruje da sa ovim pojačanjima Pastuvi se mogu plasirati u viši rang takmičenja. 

Pastuvi prvu utakmicu u sezoni igraju 5. aprila pred svojom publikom gde će ugostiti Pirate iz Zemuna

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend