Sport

Peto mesto na kupu u Madjarskoj

Gimnastičari Partizana iz Kostolca na međunarodnom kupu u mađarskoj prestonici ekipno su osvojili peto mesto. Ovaj plasman Kostolčanima doneli su senior Božidar Marović, junior Petar Vefić i Srećko Stojadinović, koji je nastupio u kategoriji adolescenata.

Božidar Marović je u konkurenciji 30 seniora na Kupu u Budimpešti osvojio 17. mesto u višeboju.  U konkurenciji juniora Petar Vefić je takmičenje završio na šestom mestu.  Treći predstavnik kostolačkog Partizana, Srećko Stojadinović, u kategoriji adolescenti osvojio je deveto mesto. Od srpskih gimnastičara u Mađarskoj jedino je Radović iz Novog Sada, sa trećom pozicijom, ostvario bolji plasmanna ovom takmičenju.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend