Sport

Pirova pobeda Požarevljana

U Hali sportova u Požarevcu odigrana je druga utakmica poluinala Kupa Srbije između Mladog radnika i Partizana iz Beograda.

Odbojkaši Mladog radnika uspeli su da po prvi put u ovoj sezoni savladaju ekipu Partizana sa 3:1 (23:25, 27:25, 25:21, 25:16) u setovima. Ipak ovo je pirova pobeda Požarevljana pošto se ekipa Partizana plasirala u finale Kupa Srbije. Partizan se plasirao pošto je u prvoj utakmici pobedila Mladi radnik sa 3:0 u setovima.

Najefikasniji iz redova Mladog radnika bio je Saša Popović koji je postigao 13 poena. U ekipi Partizana 13 poena postigao je Aleksa Mandić.

Požarevljani nastavljalju takmičenje u prvenstvu i već u subotu dočekuju ekipu Radničkog iz Kragujevca. Utakmice se igra od 19 časova u Hali sportova u Požarevcu. Ulaz je besplatan.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend