Sport

Pobeda na otvaranju prolećneg dela sezone

Rukometaši Rudara iz Kostolca nastavili su posle pauze takmičenje u Arkus rukometnoj ligi Srbije. Oni su u skolu 15. kola putovali u Novi Pazar gde se sastala sa istoimenom ekipom.

Od početka utakmice ekipa Rudara je odlično igrala i uspela potpuno da nadigra domaćine. Utakmica je završena rezultatom 24:27 u korist Kostolčana koji su osvojila 2 važna boda. Najefikasniji na utakmici u ekipi Rudara bio je kapiten Miloš Milošević koji je postigao 8 golova. U ekipi Novog Pazara 8 golova postigao je Veljko Davidović. Za igrača utakmice proglašen je golman Rudara Miloš Vuković.

Posle 15. odigranih kola ekipa Rudara se nalazi na 7 poziciji na tabeli sa 14 osvojenih bodova. U sledećem kolu u Kostolcu ugostiće tim Dubičice 54 iz Leskovca. Utakmica se igra u subotu od 19h u Hali sportova u Kostolcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend