Sport

Pobeda Radničkog na otvaranju sezone

Novoosnovani fudbalski klub Radnički 1926, pobedio je na svojoj prvoj zvaničnoj utakmici ekipu Djerdapa iz Golubca sa 4:0

Pred oko stotinak gledalaca ekipa Radničkog bila je nadmoćni protivnik i uspešno je savladala ekipu Djerdapa. U sledećem kolu požarevljani idu u Veliko Crniće gde će igrati protiv ekipe Napredak 1936.

Sloga iz Petrovca na Mlavi je na otvaranju nove  sezone Prve lige Srbije poražena u Užicu od ekipe Jedinstvo putevi sa 3:1. Petrovčani u sledećem kolu dočekuju Sindjelić iz Beograda.

Rudar iz Kostolca je uspešno startovao novu sezonu u Srpskoj ligi Zapad. Oni su u Raškoj savladali ekipu Bane sa 2:1. Rudar u drugom kolu kao domaćin igraće protiv ekipe Šumadija 1903 iz Kragujevca

U Zoni Dunav ekipa Železničara iz Požarevca je kao domaćin pobedila sa 3:1 ekipu Sloboda iz Lipa. U sledećem kolu Železničar putuje u Veliku Planu gde će igrati protiv ekipe Morava.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend