Sport

Pobeda rukometašica za kraj sezone

Rukometašice Požarevca novom pobedom ovog proleća, završile su ligaški deo takmičenja u Prvoj ligi Srbije. U SC "Požarevac" pobeđena je ekipa ORK "Loznica" rezultatom 36:31.

Nakon odigranog dvadesetog kola Požarevljanke su zauzele treće mesto na tabeli sa osvojenih 32 boda, odnosno tri manje od prvo i drugoplasiranih ekipa RK „Kučevo“ i ŽRK „Sloga“ iz Petrovca. 

Sama utakmica protiv ekipe ORK „Loznica“ nije imala niti za jednu ekipu takmičarski karakter,pa se igralo  dosta opušteno, što govori i podatak o broju postignutih golova u prvom poluvremenu 20:19. U nastavku susreta domaće igračice su zaigrale malo ozbiljnije, snažnije i nakom  petnaestak minuta  napravile razliku 30:23, da bi nakon toga u igru ušle i ostale igračice sa klupe, koje su održale prednost do kraja susreta i slavile 36:31.

Nakon ovog susreta, sve oči uprave  i igračica  ekipe ŽRK „Požarevac“ uprte u Rukometni savez u isčekivanju odluke da li će Ženski rukometni klub Požarevc ući u baraž za popunu Super lige Srbije ili ne. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend