Sport

Pojačanja za vrh tabele

Muški rukometni klub Požarevac počeo je pripreme za prolećni deo sezone.

Požarevljani su posle jesenjeg dela sezona na petom mestu Superligaške tabele. Trener kluba iz Požarevca Aleksandar Živković najavljuje borbu za Play- Off. Klub su napustila tri igrača, Radoslav Lončarski je prešao u Lavove iz Vačke Palanke dok je Andrija Cvrtković pojačao Rukometni klub Priboj. Najbolji strelac šampionata Aleksandar Pilipović je prešao je u Turski Izmir.

Požarevljane su pojačali levi bek Srdjan Milutinović koji je došao iz Crvene Zvezde i desno krilo Darko Milenković koji je prešao iz Sloge Požega.

U planu su pripremne utakmice, a dok je prva utakmica u šampionatu po programu 14. februara. MRK Požarevac će tada ugostiti ekipu Rudara iz Kostolca.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend