Sport

Poklon za praznike sportskog centra

Uprava Sportskog centra Požarevac odlučila je da tokom zimskog raspusta dozvoli učenicima osnovnih i srednjih škola besplatno korišćenje njenih kapaciteta.

Ponuđeni su termini od 8 do 14 sati svakog dana, izuzev vikendom. Kako bi rezervisali termin neophodno je da se punoletno lice dan ranije javi programskoj službi, napomene svrhu korišćenja terena i ukoliko željena satnica bude slobodna, dođu i uživaju u sportu. Termin, pored fizičkih lica u pratnji punoletnog lica koje može biti roditelj ili staratelj nekog od korisnika, mogu rezervisati i sportski klubovi, i udruženja, kao i organizacije koje se bave mladima. Jedini uslov je da korisnici budu osnovci ili srednjoškolci. Ponuđeni kapaciteti su velika sala u kojoj se mogu igrati mali fudbal, rukomet, košarka, kao i mala sala i sala za stoni tenis.

Akcija počinje od ponedeljka, 12. i traje do 20. januara kada se zimski raspust završava. Rezervisanje termina može se izvršiti lično u SC Požarevac, ili putem telefona 012/555-059.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend