Sport

Polako ka zacrtanom cilju

Rukometašice ŽRK "Požarevac" su u 8. kolu Prve lige grupa “Centar” savladale su favorizovanu ekipi ORK “Beograd" sa 31:20.

Agresivnom igrom od početka meča, Požarevljanke su dozvolile gostujućoj ekipi da postigne samo 6 golova u prvom delu igre. U drugom delu utakmice ekipa ŽRK “Požarevac “je nastavila sa dobrom igrom i polako povećava prednost da bi konačan rezultat bio 31:20.

Ovom pobedom Požarevljanke se približavaju zacrtanom cilju na početku sezone, a to je treće mesto i plasman u baraž za popunu Super rukometne lige. Trenutno se ŽRK “Požarevac” nalazi na 5. mestu na tabeli sa 10 osvojenih bodova.

U narednom kolu rukometašice Požarevca igraju u gostima protiv poslednje ekipe na tabeli, RK „Feniks“ Beograd.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend