Sport

Popraviti rekord i postići novi

Veliko Gradište će 1. februara biti domaćin polumaratona na Srebrnom jezeru.

Trasa Srebrno jezero polumaratona je rastojanja 5.275m, ravna, sa veoma nežnim i kratkim porastima, sastavljena od asfalta i betonskog pločnika. Učesnici će trčati na 4 kruga, sveobuhvatne dužine od 21,1 km. 

Start trke je u gradskom parku u Velikom Gradištu. Tradicionalno brza i besprekorna staza za popravljanje vlastitih rekorda i postizanje novih.

Staza je u potpunosti sigurna za učešće, saobraćaj zatvoren za vreme trajanja trke i istaknut je svaki kilometar.

Za sve učesnike polumaratona obezbeđene su nagrade – za prvo, drugo i treće mesto pehar i medalja,  a za ostale učesnike finišerska medalja.

Simbolične startnine i prelepa mesta koja se nalaze u blizini (Narodni Muzej Veliko Gradište, Zadužbina – Fondacija ”Pigoza“, Golubački Grad, Ram stari grad) su dovoljna motivacija da se polumaratonci registruju za ovaj događaj.

Cene smeštaja na Srebrnom jezeru van sezone kreću se od 500 do 1.500din. Rezervacije uglavnom nisu potrebne.

Zainteresovani za učešće mogu se prijaviti na arsvg.polumaraton@gmail.com.

Konačni dan za prijavu je petak, 30. januar. Organizator je Atletsko-rekreativna sekcija Veliko Gradište.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend