Sport

Poraz košarkaša u Kosjeriću

U okviru 4. kola play out-a košarkaši Požarevca putovali su u Kosjerić gde su se sastali sa ekipom Crnokose. Požarevljani nisu uspeli da zabeleže pobedu pa je ekipa Crnokose trjumfovala sa 98:90.

Domaći su konstantno imali vođstvo i zasluženo pobedili goste iz Požarevca. Igrači Crnokose su bili raspoloženi ali su Кosjerci uzeli 2 boda.  Najefikasniji u ekipi Požarevca ponovo je bio Starinčević, koji je postigao 27 poena. U ekipi Crnokose 24 poena postigao je Vasiljević.

U sledećem kolu ekipa KK Požarevac putuje u Bajinu Baštu gde će se sastati se timom Studenta. Požarevljani su u prvom kolu Play out-a savladali ekipu Studenta sa 87:81.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend