Sport

Poraz na prvoj pripremnoj utakmici

Rukometaši Požarevca su na prvoj pripremnoj utakmici, pred prestojeću sezonu, poraženi od ekipe Železničara iz Niša sa 37:28.

Povratnik u superligaško društvo ekipa MRK Požarevac, pripreme je počela predvodjena novim šefom stručnog štaba Srdjanom Rundićem, krenula je sa pripremnim utakmica.

Uprava MRK Požarevac je krenula sa dovodjenjem kvalitetnih pojačanja sa namerom da se ove godine opstane u  Superligaškom takmičenju. Dovedeni su srednji bek Vladimir Tomić, pivot Đorđe Todorović  koji su došli iz ekipe Planinka,golman Darko Dimitrijević iz Velike Plane kao i desno krilo Uroš Radosavljević iz Pančevačkog Dinama.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend