Sport

Poraz od Partizana zaboravljen na redu je Ribnica

U okviru 16. kola Super odbojkaške lige Srbije Mladi radnik je putovao u Beograd gde se četvrti put ove sezone sastao sa ekipom Partizana.

U zanimljivoj i teškoj utakmici Beograđani su posle 5 setova uspeli da savladaju tim iz Požarevca. Gavra Medurić igrač Mladog radnika rekao da je timu bila prvi poraz u drugom delu sezone ali je atmosfera u ekipi na zavidnom nivou.

„Mi smo poslednju utakmicu sa Partizanom u prva dva seta odigrali loše, bez energije i elana. Posle je trener Požarevljana Ivica Jeftic izvršio par izmena koji su dali efekta pa smo uspeli da izjednačimo rezultat. Po meni smo zaslužili da dobijemo i 5 set, vodili smo 10:8 ali povreda Darka Savića nas je poremetila ekipu“ rekao je Medurić.

Marko Lečić, srednji bloker Mladog radnika kazao je da ekipa i dalje dobro radi i da ekipa spremno dočekuje tim Ribnice iz Kraljeva.

„Idemo na pobedu protiv svake ekipe i ta utakmica nam je neki uvod pred Vojvodinu i pred početak mini lige“ istakao je Lečić.

Utakmica protiv Ribnice igra se u subotu 8. februara od 19h u Hali sportova u Požarevcu. Ulaz je slobodan.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend