Sport

Poraz odbojkaša u Kleku

lek Srbijašume i Mladi radnik će u majstorici u Požarevcu odlučiti ko će biti deseti član Viner štetiše Super lige u sezoni 2015/16.

Klečani su se pred svojim navijačima izborili za peti meč, a verovali ili ne i u četvrtom uzastopnom susretu ova dva rivala igran je peti set!

Klek je bolje počeo meč, a mogao je do pobede i pre pomenutog petog seta. Dva puta su domaći vodili, posle prvog i trećeg perioda, a u drugom i četvrtom setu bilo je daleko uzbudljivije. I u oba navrata bolji su bili Požarevljani, koji su tada imali čvršće nerve, oba puta rezultat je glasio 26:24.

U taj-breku Klek je vodio od starta, imao je 3:0, potom je samo uvećavao razliku, sve do konačnih 15:10. Majstorica je na programu u petak u dvorani SC „Požarevac“, sa početkom u 19 časova.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend