Sport

Poraz „podmladjenog“ Mladog radnika

U prvom kolu odbojkaške Super lige Srbije, požarevački Mladi radnik poražen je od Partizana sa 3:0 u setovima.

Samo u drugom setu bilo je nešto više uzbuđenja, jer je Partizan načinio 11 grešaka i na taj način pomogao Mladom radniku, koji ni takav vetar u leđa nije iskoristio da stigne do izjednačenja. Velika je razlika u klasi između ova dva tima, čemu svedoče rezultati prvog i trećeg seta, pa je jasno da će crno-beli nastaviti borbu za vrh tabele, a četa Saše Joksimovića gledati, kako da se spase najgoreg.

Kod domaćina, samo je Dimitrije Pantić bio na razini igre svojih nekadašnjih klupskih drugova, dok su u ekipi Partizana Lopar i Neven Majstorović odigrali meč za čistu desetku.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend