Sport

Posrtanje Crvene zvezde i u Kostolcu

Najtrofejniji srpski klub poražen je u Kostolcu. Dobro odrađene pripreme na Zlatiboru, u režiji novog šefa stručnog štaba Rudara Azanjca, rezultirale su pobedom nad renomiranim protivnikom.

Beograđani su imali blagu inicijativu tokom prvog dela. Babalj je u 18. minutu traljavo šutirao sa deset metara pored gola, a u 52. iskosa sa desne strane preko prečke.

U 55. minutu, Asamoa je bio je oči u oči sa golmanom Rudara, ali je šutirao pravo u njega. Stojanović je ozbiljnije zapretio, a zatim je najviši u skoku, u šesnaestercu Zvezde, bio defanzivac Erak, pogodivši mrežu sa pet metara.

Poslednju priliku, u 77. minutu, propustio je Mirić. Glavom, sa devet metara, pogodio je prečku. Tako je potpisana nova stranica posrtanja Crvene zvezde.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend