Sport

Potreban pomoćni teren

Sudeći prema rečima ljudi iz kluba, jedan od najvećih problema fudbalera Mladog radnika 1926 u Požarevcu je što nemaju pomoćni teren za treninge. Na konferenciji u gradskoj upravi, najavljeno da će od 1.jula biti obnovljena škola fudbala.

Selekcije Mladog radnika u Požarevcu nisu imale uspešnu godinu. Omladinci su otišli ligu niže, pioniri su ostali čvrsto gde jesu, kadeti su uz reorganizaciju takmičenja zadržali isti nivo takmičenja, dok su se  seniori uspeli su da opstanu u Srpskoj ligi-Zapad. 

Predsednik kluba Senad Marić kaže da je nužno da Mladi radnik 1926 dobije pomoćni teren za treninge. Ima klubova po manjim mestima u okrugu koji imaju fantastične uslove i izgrađenu infrastrukturu, dok jedan gradski klub to trenutno samo priželjkuje.

Marić je naveo i da žele u klubu da smanje troškove, al ii da podstaknu decu da igraju fudbal angažovanjem igrača sa područja Braničevskog okruga.

Od 1.jula se obnavlja škola fudbala nakon višegodišnje pauze. bivši reprezentativac Srbije Marjan Marković biće koordinator škole za koju će se naplaćivati mesečna članarina.  

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend