Sport

Povratak boksa

Bokserski klub "Mladi radnik" organizovao je promociju kluba u ponedeljak uveče na kruznom toku (Trg Oslobodjenja) u Požarevcu.

Promociji je prisustvovao Nenad Borovčanin, profesionalni bokser i aktuelni sampion Evrope u kruzer kategoriji u verziji WBO.

On je istakao da se na promociji boksa u Srbiji u poslednjih godinu dana uradilo mnogo i da veliki broj mladih u Srbiji se okreće ovom sportu. Svi mladi do 18 godina mogu da treniraju besplatno u Požarevcu, kaže Borovčanin.

Jedan od trenera u klubu je i legenda požarevačkog i srpskog boksa Sreten Mirković, osvajač srebra na prvenstvu Evrope u Kelnu 1979. godine.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend