Sport

Požarevac se revanširao Kostolcu

U gradskom rukometnom derbiju ekipa Požarevca je u Kostolcu pobedila Rudar sa 28:23.

U prepunoj hali sportova u Kostolcu ekipa Požarevca je hrabrom i staloženom igrom uspela da pobedi Rudar, i tako im se revanšira za poraz u prvom delu prvenstva.

Obe ekipe su utakmicu počele bojažljivo. U toj nesigurnoj igri rukometaša Rudara su se bolje snašli i veći deo prvog poluvremena vodili čak i sa četiri gola prednosti. Ipak igrači Rudara nisu uspeli da iskoriste dva igrača više u polju, pa Požarevljani osiljeni dobrom igrom odbrane preukreću rezultat u svoju koris. Požarevljani prvo poluvreme dobijaju sa 11:10.

Drugo poluvreme Požarevljani su krenuli silovito. Brzo povećavaju prednost, i utakmicu privode rutinski kraju. Ekipa Rudara se ovim porazom spustila na pretposlednje mesto na tabeli i trenutno ima 9 osvojenih bodova. Požarevljani su na sedmom mestu sa 12 osvojenih bodova. 

Sledeće nedelje Požarevljani dočekuju ekipu Planinke iz Kuršumlije, dok će Rudar ugostiti Železničar iz Niša.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend