Sport

Požarevljani dostojan protivnik

Na prvoj utakmici u „Nedelji rukometa“ koja se održava u Sportskom centru Požarevac, domaći tim Požarevca igrao je 26:26 sa šampionom Izraela timom Hapoel Rišona.

Ovogodišnji učesnik rukometne lige šampiona ekipa Hapoel Rišon je važila za favorita, ali su Požarevljani bili dostojan protivnik. Prvo poluvreme je završeno u korist gosti iz Izraela sa  12:15.

U drugom poluvremenu  Požarevljani su nastavili sa čvrstom igrom što je iznendailo ekipu  pa se nisu uspeli odvojiti na više od 3 gola razlike. U poslednjim minutima igrači RK “Požarevac“ nošeni publikom izvlače uspevaju da preokrenu rezultat I povedu  u samom finišu meča. Iskusni protivnik uspeva u poslednjem napadu da  izjednači rezultat I utakmica se završava 26:26.

Večeras igraju ekipe Rudara iz Kostolca i Hapoel Rišona.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend