Sport

Požarevljani poraženi od šampiona

U 15. kolu Viner super odbojkaške lige, Požarevački Mladi radnik poražen je u Beogradu od ekipe Crvene Zvezde sa 3:1 u setovima.

Domaći su furiozno počeli meč, odmah poveli 7:1 pa se činilo da utakmica neće mnogo trajati. I pored toga što su gosti sredinom seta došli do svoje igre Zvezda je zahvaljujući visokom vođstvu od početka meča set rutinski privela kraju.

Ipak u nastavku je došlo do blagog opuštanja domaćina što su Požarevljani znali da iskoriste, pa su najviše zahvaljujući kapitenu Jevtiću zasluženo stigli do izjednačenja.

Ohrabreni uspehom u drugom periodu gosti su i u nastavku igrali odlično. Zvezda je uglavnom jurila prednost Mladog radnika a tek u finišu domaći su uspeli da preuzmu inicijativu i povedu 19:18.

Nisu se predavali Požarevljani, uspeli su da izjednače (20:20), ali su crveno-beli serijom od 5:1 stigli do novog vođstva. Nije to bilo sve od gostiju. Odlično su počeli četvrti set, poveli 8:5, ali snage za više nisu imali. Već polovinom seta Zvezda je stigla do preokreta i prednosti koju nije ispuštala do kraja meča.

Posle ovog poraza Mladi radnik zauzima pretposlednje  9 mesto sa osvojenih 12 bodova.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend