Sport

Požarevljani pretrpeli prvi poraz

Košarkaški klub Požarevac je, u okviru 2. kola Preve regionalne lige grupa Zapad, ugostio ekipu Klik iz Arilja. Gosti iz Arilja su imali epitet favorita koji su i opravdali pošto su savladali Požarevljane sa 78:68.

Domaći si u početku utakmice popustili pod pritiskom važnosti utakmice što su gosti iskoristili i napravili priličnu zalihu, te na odmor otišli sa 19 poena razlike. U drugom poluvremenu se video napredak u igri požarevljana ali je to bilo nedovoljno za potpuni preokret.

U 3 kolu ekipa Požarevca u petak putuje za Кosjerić, a narednu utakmicu kod kuće protiv ekipe Priboja igra u subotu 26.10. sa početkom u 18 časova u Hali sportova.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend