Sport

Požarevljani savladali Moravu u četvrtfinalu Kupa centralne Srbije

Ekipa Muškog rukometnog kluba Požarevac su u četvrtfinalu Kupa centralne Srbije ugostili u Požarevcu ekipu Morave iz Velike Plane.

Požarevljani su u svim aspektima igre nadigrali ekipu Morave i zasluženo slavili sa 30:22. Požarevljani su ovom pobedom nastavljalju takmičenje u Kupu. U vikednu pred nama ekipa Požarevca nastavlja takmičenje u Super B ligi grupa sever-centar.

Ekipa Požarevca u poslednja tri kola ne zna za pobedu. Oni su poraženi dva puta pred domaćom publikom od ekipa Vrbasa i Lavova iz Bačke Palanke, a igrali nerešeno u Bogatiću protiv Mačve. Posle 6. odigranih kola ekipa Požarevca se nalazi na 6. mestu na tabeli sa osvojenih 7 bodova.

U narednom kolu ekipa Požarevca putuje u Kać gde će sastati sa ekipom Jugovića.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend