Sport

Požarevljani sigurni u Kosjeriću

U okviru 3. kola Prve regionalne košarkaške lige grupa Zapad košarkaši Požarevca su putovali su u Kosjerić gde su se sastali protiv ekipe Crnokose. Sigurnom igrom ekipa Požarevca je savladala ekipu Crnokose sa 91:55.

U najboljoj partiji dosadašnjeg dela sezone, košarkaši Požarevca su iz Kosjerića doneli značajna dva boda. Neizvesno je bilo do polovine druge četvrtine, kada su požarevljani, naročito Kurtiševski i Lalić, dobrim šutom sa polu distance napravili zavidnu razliku i na poluvreme otišli sa 17 poena razlike.

U nastavku košarkaši Požarevca su i u odbrani zaigrali čvršće, što je pokazatelj i rezultat na kraju utakmice.

U narednom IV kolu ekipi iz Požarevca gostuje još jedan kandidat za osvajanje lige i odlazak u viši rang takmičenja, iskusna ekipa Priboja. Utakmica se igra u petak 25. oktobra sa početkom u 19 časova u Sportskom centru Požarevac.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend