Sport

Požarevljani u naletu, Kostolčani posustaju

U 11. kolu Super rukometne lige Srbije ekipe Požarevca i Rudara ostvarile su polovičan uspeh. Požarevac je pobedio Kolubaru u Lazarevcu sa 29:22, dok je ekipa Rudara izgubila od Crvene Zvezde u Beogradu sa 32:24.

Rudar iz Kostolca zabeležio je četvrti uzastopni poraz. Ekipa Crvene Zvezde je od početka do kraja utakmice diktirala tempo i više nego ubedljivo trijufovala. Najefikasniji u ekipi Crvene Zvezde bili su Matičić sa 9 i Brajović sa 7 golova, dok kod Kostolčana raspoloženi su bili Lomić i Petrović koji su postigli po 7 golova.

Ekipa Požarevca je u usponu forme, oni su protiv Kolubare ostvarili drugu uzastopnu pobedu. U neizvesnoj utakmici Požarevljani su tek krajem drugog poluvremena slomili otpor domaćina i zasluženo upisali još jednu pobedu. Najefikasniji u Kolubari bio je Vučićević sa 10 postignutih pogodaka, dok u ekipi Požarevca istakli su se Petrović i Manić sa 6 golova.

U sledećem kolu Požarevac dočekuje Spartak Vojput iz Subotice dok će Rudar na megdan ekipi Kolubare iz Lazarevca.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend