Sport

Požarevljanima sva tri boda protiv Ribnice

Posle tri meseca bez pobede, odbojkaši Mladog radnika ostvarili su trijumf pred svojom publikom. Savladana je Ribnica iz Kraljeva sa 3:1 u setovima.

Prvi set je umnogome odlučio pobednika. Vodila je Ribnica 20:17, ali su domaći stigli do izjednačenja (22:22), a ubrzo i do dve vezane set lopte (24:22). Spasili su gosti obe, ali nisu treću, zahvaljujući sjajnom servisu Mašulovića.

 U drugom periodu, Kraljevčani su pojačali odbranu i posle tehničkog tajm auta, čvrstim blokom ušli u mirnu završnicu (23:17).

To nije uplašilo mladi tim iz Požarevca, koji je odlučan u nameri da prekine crnu seriju, od početka trećeg perioda zaigrao na sve ili ništa. Prednjačili su Kovačević i Kočanović, koji su posle 17:17 uzeli stvari u svoje ruke i poveli svoj tim ka novom vođstvu.

Dovoljno da otškrinu vrata pobede, koja je usledila tridesetak minuta kasnije. Na radost najvernijih navijača, koji su ozarenih lica napustili dvoranu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend