Sport

Požarevljanima tri boda protiv Subotičana

Sjajno je u novu sezonu ušao Mladi radnik. Iako sa prilično renoviranim timom Požarevljani su imali odličnu premijeru pred svojim navijačima, slavili su trijumf posle tri seta protiv subotičkog Spartaka.

Iako je ekipa Dragana Bonića ostvarila maksimalnu pobedu, Subotičani su u prvom i trećem setu uspevali da ih žestoko namuče. Ovoga puta j presudilo iskustvo domaćih i činjenica da njihovi igrači imaju više superligaških utakmica u nogama. To je bilo uočljivo pre svega u završnicama pomenutih setova.

Subotičani su u prvom delu igre ispeli čak da povedu sa 21:17, ali velikih četiri poena viška nisu zadržali do kraja. Bonić je pogodio sa izmenama, na teren je poslao Ivana Bulića i Ivicu Jevtića, a ova dvojica su do kraja izrasli u junake susreta.

I ne samo to, Mladi radnik je uspeo čak da preokrene rezultat u prvom periodu – 27:25 i obezbedi sebi mirniji tok meča. Pod utiskom onoga što su propustili, gosti su loše krenuli i lako izgubili drugi period – 25:15.

Ipak, imali su šansu da osvoje makar počasni set u trećem. Dugo su bili u igri, sve do 21:20 za Mladi radnik, ali je opet domaćin bio neumoljiv u završnici. Blistao je nekadašnji reprezentativac Ivica Jevtić, inače rođeni Požarevljanin, sa fantastičnim učinkom u napadu (13-10), a sjajno se domaćoj publici predstavio i povratnik iz Grčke Davor Brčić (16 poena).

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend