Sport

Požarevljanin selektor reprezentacije Srbije

Osnivač i šef stručnog štaba Karate Kluba „ Požarevac 92 „ Branislav Dmitrović, postavljen je na mesto trenera seniorske reprezentacije Srbije u karateu.

U Subotici u periodu od 15. do 20.avgusta, Dmitrović je vodio pripreme seniorske reprezentacije Srbije, koja će nastupati na Svetskom šampionatu koje se održava gradu Krakovu u Poljskoj.

Branisčav Dmitrović je u dosadašnjoj karijeri obavljao funkcije sportskog direktora Srpske karate Unije, direktora Karate Kluba „ Partizan „ iz Beograda i potpredsednika Šotokan Karate Saveza Srbije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend