Sport

Požarevljanka na prestižnom teniskom turniru

Požarevljanka Jovana Grujić nastupa na prestižnom teniskom turniru do 12 godina „Open Super 12 Auray 2018“ koji se igra u Francuskoj. Turnir je 3. kategorije, u organizaciji i u okviru Tennis Europe Junior Tour-a. Igra se na 13 terena sa tvrdom podlogom.

Pored Jovane Grujić  iz Srbije nastupaju Dunja Marić i Todor Vukomanović. Pored singla Jovana će nastupiti i u dublu sa igračicom iz Austrije Tamarom Krstić.

U prvom kolu Jovana je uspela da pobedi Francuskinju Mariju Bajner sa 6-2 6-1.  U drugom kolu će se sastati sa Čehinjom Fruhvirotovom. Jovana je bila uspešna i u prvom kolu dubla. Ona je sa Tamarom Krstić savladala francuski par Njangon/Roinjo sa 7-6, 6-4.

Turnir se održava do 11. marta.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend