Sport

Požarevljanka prva teniserka Srbije

Požarevljanka Jovana Grujić je postala prva teniserka Srbije u kategoriji devojčica do 14 godina.

Jovana Grujić je od početka godine osvojila dva prestižana turnira u okviru takmičenja Tenis Europe u kategoriji do 14 godina. Jovana je osvojila turnire u Zagrebu i Vinkovcima, dok se okušala i u kategoriji do 16 godina kada je igrala polufinale na turnirima u Zenici i Pančevu.

Plan Jovane Grujić je da ove godine što više Evropskih turnira kako bi se što bolje pozicinirala na Tenis Europe listu. Jovana trenutno zauzma 39. mesto na ovoj listi od 1000 igračica što je samo po sebi veliki uspeh.

Kako navode u stručnom štabu Požarevljanke cilj ove godine da uđe u top 10 igračica u Evopi, ali problem su finasije pošto su Evropski turniri dosta skupi. Stručni štab i Jovana pokušavaju da dodju do generalnog sponzora koji bi pomogao ovoj igračici u učešću u što više turnira kako bi ostvarila svoj cilj i dalje napredovala.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend