Sport

Požarevljanke savladale Kučevljanke

U predivnoj atmosferi u SC Požarevac, rukometašice Požarevca, pobedile su lidera prvenstva ekipu RK "Kučevo" rezultatom 27:23.

Osim početnih 0:1,1:2 i 2:3 gošće su bile u podređenom položaju. Od desetog minuta rukometašice ŽRK „Požarevac“ prelaze u vođstvo koje nisu ispuštale do kraja utakmice, da bi pri kraju poluvremena imale i najveću prednost na utakmici 15:7. Gošće su na kraju poluvremena uspele samo da smanje na 15:8. U nastavku susreta domaće rukometašice nastavljaju u istom tempu, ponovo podižu na plus 8 golova, ali je snažan ritam koji su nametnule u prvom poluvremenu i početkom drugog dela igre, ipak ostavio traga, te su dozvolile gošćama da se pri kraju susreta približe na minus od dva gola. No, Požarevljanke tada dodaju lagano gas i uspevaju da sa dva pogodka pri kraju meča, uspešno privedu utakmicu kraju, nanevši lideru tako, prvi poraz u prvenstvu.

Nakon ovog kola rukometašice ŽRK „Požarevac“ nalaze se na trećem mestu sa tri boda zaostatka za prvoplasiranom i drugoplasiranom ekipom, ekipom RK „Kučevo“ odnosno                     ŽRK „Sloga“ iz Petrovca, koja je u ovom kolu izgubila u gostima od ekipe ŽRK „Mladi radnik“ iz Radinca. Ovom pobedom rukometašice Požarevca vratile su se u pobedničku seriju, koja je bila prekinuta porazom protiv ekipe ŽRK „Sloga“.

Narednog vikenda, ekipa ŽRK „Požarevac“ igra u Loznici protiv ekipe ŽRK „Loznica grad“. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend