Sport

Požarevljni „pregazili“ ekipu iz Brusa

Krajnji rezultat iznosio je 94:44 i to je najubedljivija pobeda u ovom kolu, ali i u dosadašnem delu prvenstva.

Najveća razlika u postignutim poenima bila je do sada u Varvarinu, u meču između Temnića i Sloge iz Petrovca na Mlavi gde su domaći slavili sa 101:57 napravivši razliku od 44 poena. Meč u Požarevcu postavio je još jedan rekord dosadašnjeg dela prvenstva jer su gosti uspeli da postignu ukupno samo 44 poena, što je najmanji skor u jednom meču do sada u Drugoj Regionalnoj ligi „Zapad 2“. Rezultat po četvrtinama bio je (26:14, 30:10, 23:10, 15:10).

U prvenstvu kreće pauza do 7. februara kada će u Požarevcu gostovati jedina neporažena, ujedno i prvoplasirana ekipa Trepča iz Kosovske Mitrovice.   

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend