Sport

Pred oko 2000 Požarevljana Srbija savladala Azerbejdžan (FOTO)

U Hali sportova u Požarevcu prijateljsku utakmicu odigrale su futsal reprezentacije Srbije I Azerbejdžana.

Nošeni sjajnom podrškom sa tribina reprezentacija Srbije uspela je da se revanšira za sinoćni poraz u Zrenjaniju od Azerbejdžana.

I bez nekoliko standardnihigrača, podmlađena selekcija ušla je u meč izuzetno motivisana, a već posle tridesetak sekundi Strahinja Petrov je najavio da će u ovom meču da se pita samo Srbija.

Do kraja prvog dela Simić, Rakić i Vukadinović su nagovestili jedan od najtežih poraza Azerbejdžana, a kada je golman Aleksa Antonić poastigao sedmi gol, usledila je erupcija oduševljenja na tribinama hale u Požarevcu. Poslednji gol za Srbiju u poslednjem meču sjajnog golmana za naš najbolji nacionalni tim. Kraj jedne velike, vrhunske karijere.

Do kraja meča gosti su uspeli da izbegnu potpuni debakl, a posle svega, minulih duela sa Brazilom, kao i provera sa Azerbejdžanom, selektor Goran Ivančić može biti optimista pred kvalifikacije za plasman na Svetsko prvenstvo.

Utakmica je završena pobedom Srbije od 7:5.

Podsetimo da je ovo drugi značajan futsal događaj u Sportskom centru Požarevac, pošto je ova ustanova bila oganizator finala fustal Kupa Srbije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend