Sport

Prekinut pobednički niz, Sloga slavila u Požarevcu

U 14. kolu Prve ženske rukometne lige centar, igračice Požarevca poražene su od Sloge iz Petrovaca na Mlavi sa 31:28.

U lokalnom derbiju igračice Sloge su se bolje snašle i prekinule pobednički niz Požarevljanki.  U prvom poluvremenu ekipe Sloge i Požarevca bile su više nego ravnopravne. Ipak Sloga je u poslednjim sekundama prvog poluvremena uspela da dobije tu deonicu sa 15:14.

U drugom poluvremenu je bila prava rezultatska klackalica. Obe ekipe su se smenjivale u vodjstvu. Ekipa Požarevca je u jednom trenutku povela i sa dva gola razlike, ali igračice Sloge uspevaju da preokrenu rezultat i trijumfuju su ovoj utakmici.

Raspoložena za igru kod Požarevljana bila je kapiten ekipe Mitrović – Bogdanović sa 15 postignutih golova, dok kod Sloge raspoložene su bile Djordjević sa 7 i Aleksić sa 6 postignutih golova.

Ekipa Požarevca u sledećem kolu putuje u Šabac gde će igrati preko ekipe Mačve, dok Sloga u Petrovcu na Mlavi dočekuje ekipu Voždovca.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend