Sport

Pripreme za Superligu

Posle povratka u Super rukometnu ligu Srbije, rukometaši Požarevca započeli su pripreme za predstojeću sezonu.

Prvu fazu priprema povratnik u superligaško društvo  obaviće na prostorima Doma učenika Poljoprivredne škole i u dvorani Sportskog centra „Požarevac“.

MRK Požarevac je angažovao novog trenera Srđana Rundića, koji je u predhodnim sezonama vodio ekipu PKB-a. Pored standardnih prvotimaca iz prošle sezone ekipu Požarevca pojačali su srednji bek Vladimir Tomić i pivot Đorđe Todorović  koji su došli iz ekipe Planinka.

Ekipu su takodje pojačali, golman Darko Dimitrijević iz Velike Plane kao i desno krilo Uroš Radosavljević iz pančevačkog Dinama. U narednim danima očekuje se dolazak  Jožefa Holperta koji traba da napusti ekipu Crvenke.

U prvom kolu novog prvenstva ekipa Požarevaca putuje u Beograd ekipi Crvene Zvezde.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend