Sport

Promene na čelu FK Železničar

Novi predsednik Upravnog odbora požarevačkog fudbalskog kluba Železničar je Senad Marić.

Članovi Skupštine razmatrali su i usvojili izveštaj o radu i finansijski izveštaj kluba za protekli period, takodje je utvrdjen ambiciozan program za naredni četvorogodišnji period, a izabran i novi Upravni odbor kluba. Za predsednika Upravnog odbora jednoglasno je izabran  Senad Marić, direktor Kluba biće Zoran Dubajić, a sekretar Novica Stanković.

U izveštaju o radu ocenjeno je da su fudbaleri i članovi stručnog štaba, uz podršku rukovodstva, ostvarili zapažene rezultate povratkom u zonski rang takmičenja. Istovremeno, uz podršku brojnih donatora sanirano je finansijsko stanje kluba i započeta revitalizacija stadiona kraj železničke stanice

Finansijsko poslovanje kluba u prošloj i prvoj polovini ove godine ocenjeno je kao pozitivno, a novo rukovodstvo u naredne četiri godine moraće da nastavi sa finansijskom konsolidacijom kluba, sa revitalizacijom stadiona i ostalih objekata na njemu, a prioritet u radu sa fudbalerima biće na mlađim selekcijama.

Fudbalski klub Železničar planira da za četiri godine postane srpskoligaški klub,.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend