Sport

Protiv Tutina za povratak u pobednički ritam

U sklopu 13. kola Srpske lige Zapad, fudbaleri Mladog radnika gostovaće ekipi Tutina.

Nakon što je u prethodnom kolu savladao Proleter iz Mihajlovca sa 3:0, tim Mladog radnika želi da nakon kratke krize rezultata ponovo uđe u pobedničku seriju. Ovog kola, crveni će biti gosti ekipi Tutina koja već tri kola ne zna za pobedu. Što se tiče tabele, Tutin je šestoplasirani tim lige, tik iznad „Radnika“ sa bodom prednosti. Ova dva tima, sastala su se i prošle godine, a uspešniji je bio naš tim. Radnik je tada slavio kao gost, dok je na Gradskom stadionu u Požarevcu bilo nerešeno. 

Prvoplasirana ekipa Sloge iz Požege trenutno „Radniku“ beži sedam bodova, dok je naš tim 8 bodova ispred prvog tima koji je zoni ispadanja.

U sledećem kolu Mladi radnik će ugostit Polet iz Ljubića.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend