Sport

Prvenac Petrovčana u novoj sezoni

Posle teškog poraza u Užicu, ekipa Sloge iz Petrovca na Mlavi je pred svojom publikom savladala ekipu Sindjelića iz Beograda sa 1:0.

Prvo poluvreme se mahom igralo na sredini terena sve do kraja prvok poluvremena. Igrač Sloge Stefan Tripković, iskoristio je nasporazum kapitena Sindjelića  Mitića i golmana Miloševića, i rutinski sa desetak metara poslao u nebranjenu mrežu.

 Petrovčani su i u drugom delu nastavili sa napadačkom igrom, bodreni od 700 gledalaca, stvarali prilike, ali do drugog gola nisu mogli stići Gosti su imali najbolju priliku u 73. minutu, kada je Kalačević šutirao sa dvadesetak metara, a iskusni Bojan Mišić efektno odbranio.

U sledećem kolu Sloga igra protiv Mačve iz Šabca.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend