Sport

Prvi komšijski derbi bez pobednika (VIDEO)

U 11. kolu Srpske fudbalske lige grupa Zapad, ekipa Mladog radnika 1926 je ugostila ekipu Smedereva 1924.

Publika na Gradskom stadionu u Požarevcu je mogla da prisustvuje pravoj derbi utakmici. Stekao se utisak da je ekipa Mladog radnika bila bliža pobedi. Prvu šansu na utakmici beležimo u 6. minutu kada je igrač Mladog radnika Krstić šutirao ka golu ali je pogodio svog igrača Muljaića. Novu šansu imali su gosti iz Smederava u 19. minutu utakmice. Dosuđen je slobodan udarac na 20 metara od gola Mladog radnika, koji je izveo Radović. Njegov šut je krajnim naporom golman Mladog radnika Savić izbacio u kroner. Novu  šansu za Požarevljane beležimo u 34. minutu. Stojilović je pred šesnestercom odlično pronašao Milovanovića, koji u situaciji „1 na 1“ šutira pravo u golmana Smedereva Bogdanovića. Do kraja poluvremena nije bilo većih uzbuđenja pa se na odmor otišlo bez golova.

Na samom početku drugog poluvremena nova šansa za Mladi radnik. Igrao se 48. minut kada je lopta došla do Markovića koji je uspeo da šutira ka golu Smedereva, ali njegov je udarac završio pored gola. Ekipa Smederva je najbolju šansu na utakmici imala u 50 minutu. Stojanović je uspeo da pronađe Stevanovića koji je sa 5 metara šutirao preko gola. Novu šansu za Požarevljane beležimo u 58. minutu. Kapiten Mladog radnika Marković je ubacio loptu u šesneterac koju je glavom zahvatio Milovanović, ali i ovaj šut je završio preko gola.  Najbolju priliku na utakmici ekipa Mladog radnika imali su u 60 minutu. Posle akcije Markovića i Banjca pred šesnestercom Smedereva, ubačena je lopta pred gol koju je zahvatio Petković. On je šutirao glavom i pogodio prečku. Do kraja utakmice nije bilo značajnih prilika pa je utakmica završena bez golova.

U sledećem kolu ekipa Mladog radnika putuje u Ub gde će se sastati sa ekipom Jedinstva.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend