Sport

Prvi poraz Kostolčana u prolećnom delu sezone

Ekipa Rudara je u okviru 17. kola ARKUS rukometne lige Srbije gostovala u Aranđelovcu gde se sastala sa ekipom Šamota 65.

U uzbudljivoj utakmici domaća ekipa uspela je da nanese poraz Kostolčanima. Ekipa Šamota slavila je sa 29:26. Najbolji pojedinci u ekipu Rudara bili su Nenad Nedeljković i Petar Panić koji su postigli po 8 golova. U ekipu Šamota 10 golova postigao je Jovan Milićević, dok je za igrača utakmice proglašen golman ekipe iz Arandjelovca Vladimir Đorđević.

Sledeću utakmicu Rudar će igrati u utorak 25. marta od 18:30. Utakmica je pomerena zbog radova na rekonstrukciji Hale u Kostolcu. Ukoliko ti radovi ne budu završeni utakmice će se odigrati u Hali sportova u Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend