Sport

Radnički slavio u Požarevcu

Mladi radnik i Radnički odigrali su u sredu prvi ovosezonski prijateljski meč. Posle četiri seta u dvorani u Požarevcu, trijumfovali su Kragujevčani – 3:1.

Prva dva seta dobili su odbojkaši Radničkog, Mladi radnik je uzvratio u trećem, ali su gosti dobili četvrti period.

„Važno je bilo da se isprobaju sve snage, da vidimo kako momci reaguju posle skoro mesec dana jakih priprema“ rekao je u telefonskom razgovoru Dragan Bonić, prvi trener požarevačkog superligaša.

Mladi radnik je u ovom meču igrao sa 11 igrača. Postava Bulić – Micić, Pešut – Munćan, Stojsavljević – Šljivančanin, sa liberom Pekovićem, počela je meč, a u igru su ulazili braća Matijašević, dizač Mladen i srednjak Nikola, pa drugi korektor Petrović, iskusni Ivica Jevtić…

Mladi radnik će prvi naredni meč igrati 5. ili 6. avgusta protiv kineske ekipe koju predvodi Dejan Brđović.

Radnički je u utakmici protiv Mladog radnika koristio dva dizača, Jovanovića i Ilića, a nema sumnje da će igranje Čedića na poziciji korektora predstavljati znatno pojačanje za Kragujevčane.

„Bila je ovo naša prva utakmica, a i na dan meča imali smo jak trening. Igrali smo dobro, mada je rezultat bio u drugom planu. Koristili smo svih dvanaest igrača i svi će konkurisati za mesto u timu“ rekao je Dejan Matić, trener kragujevačkog superligaša.

Naredni period Kragujevčani će provesti na pripremama, a 6. septembra putuju u Maribor, gde ih čeka učešće na jakom međunarodnom Turniru, sa verovatno nove tri utakmice. Povratak sa Pohorja predviđen je za 16. septembar.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend